diensten

Jouw succes is onze missie, onze grenzen: onbekend.

Marketing

marketing & communicatie

Om je vooropgestelde doelstellingen te behalen heeft je onderneming onder andere een passende marketingstrategie nodig. Om de naambekendheid van je bedrijf hoog te houden dien je dan weer op regelmatige basis van je te laten horen.

Bij CRM Group, met ruim 20 jaar ervaring in de sector, weten we dat er bij ondernemerschap veel komt kijken en dat er niet altijd tijd is voor het marketingluik.

Wij stellen een marketingstrategie op maat van jouw bedrijf op om al je communicatiekanalen levendig te houden!

lees meer

grafische vormgeving

Geef je bedrijf een professionele uitstraling d.m.v. een volledig uitgewerkte huisstijl en uniek logo.

Geef de identiteit van je bedrijf een boost en vergroot de naambekendheid door te kiezen voor gepersonaliseerde naamkaartjes, briefpapier, bedrijfsbrochures, catalogi, belettering van je gebouw of wagens, …

Wij zorgen voor een eigentijds design die de troeven van je bedrijf in de verf zet.

lees meer
Grafisch ontwerp
Webdevelopment

webdesign

Een unieke website met een professionele uitstraling? Die bouwen wij volledig op maat van jouw bedrijf!

De inhoud van je website is makkelijk zelf aan te passen en het ontwerp is responsive: op computer, mobiel en tablet. Je website past zich aan ieder scherm aan.

We zorgen er ook voor dat we je website kunnen analyseren: hoeveel bezoekers je website aantrekt, welke pagina’s het meest worden bezocht, etc. Dit kan allemaal nagegaan worden.

Daarnaast houden wij je website up-to- date, voorzien we support en een opleiding indien nodig.

lees meer

fotografie & beeldbewerking

Je website of brochure voorzien van professionele foto’s van je bedrijf, producten of teamleden?

Onze fotografe komt langs voor een professionele fotoshoot. Daarna wordt, waar nodig, kleurcorrectie en retouche gedaan.

Maar ook vergaande bewerkingen of de creatie van nieuwe beelden is mogelijk. Zelfs het ontwerp van een illustratie is voor onze tekenaar een koud kunstje.

lees meer
Fotografie
Workshop

workshops & opleidingen

Samen op zoek gaan naar de merkidentiteit van je bedrijf, je sociale media kennis een boost geven door een opleiding facebook, zelf je eigen website beheren, …?

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod opleidingen en workshops.

Wij voorzien het gepaste traject voor je bedrijf!

lees meer

social media &
e-mailmarketing

Social media is vandaag één van de krachtigste marketingtools. Lanceer een knappe facebook campagne, een inspirerende Instagram account, of deel je verwezenlijkingen op LinkedIn.

In een mum van tijd creëren we een professionele mailingcampagne op maat van jouw doelgroep. Je kan ook zelf aan de slag met onze uiterst gebruiksvriendelijke doe-het-zelf e-mailmarketingtool.

Via de gedetailleerde rapporten kan je ook onmiddellijk de resultaten van je campagne evalueren.

lees meer
Social Media
Multimedia

multimedia & video

Een originele animatiefilm, een spetterende bedrijfsvideo, een instructiefilmpje of een unieke presentatie? Met dit soort realisaties kan je spectaculair uitpakken.

We creëren een storyboard, voorzien een voice-over, en werken af met de nodige special effects.

lees meer

maatwerk

Denk je aan een te gekke marketing- campagne? Een hyper-originele folder, of een nooit geziene website? U vraagt, wij ontwerpen!

Ons team bestaat uit grafisch vormgevers, webdevelopers, illustratoren, marketeers en copywriters. Wij beheersen dus alle aspecten van de hedendaagse communicatie en kunnen je bij al jouw marketingactiviteiten bijstaan.

lees meer
Van Oerle
CRM Group branding

merkidentiteit

In het traject merkidentiteit gaan we samen op zoek naar de ware identiteit van uw bedrijf. Doorheen een aantal sessies staan we stil bij kracht van je communicatie. We bepalen wat echt van belang is en bouwen daaruit aan jouw visuele uitstraling en imago. Het vormt de basis en de kern van onze marketing.

lees meer

drukwerk

Vraag bij ons een offerte aan voor drukwerk en we bezorgen je een prijsvoorstel. Gaat u akkoord? Dan gaan wij meteen voor jou aan de slag! We ontwerpen je naamkaartjes, briefpapier, enveloppen, notitieblokken, presentatiemapjes, folders, flyers en nog veel meer. Het drukwerk wordt na goedkeuring van het ontwerp besteld en bij jou geleverd.

drukwerk aanvragen