OVER CRM.ART

Om uw vooropgestelde doelstellingen te behalen heeft uw onderneming een duidelijke identiteit en een passende marketingstrategie nodig.
Bij CRM.art, met ruim 10 jaar ervaring in de sector, weten we dat er bij ondernemerschap veel meer komt kijken dan enkel en alleen branding en communicatie.
Dagelijks horen we dat tijd en goesting vinden om alles zelf uit te werken, uit te voeren én op te volgen, niet altijd evident is.

Daarom zorgen wij voor een samenwerking waar we uw doelstellingen zeer nauw opvolgen en er op een vooruitstrevende manier wordt bekeken hoe we deze kunnen realiseren. Ook de volledige uitwerking nemen wij op ons zodat u zich kan focussen op uw core business.

UW GEMOEDSRUST

Een team met de nodige kennis en know how, de nodige partnerships en eigen tools zorgen ervoor dat dit alles mogelijk wordt gemaakt bij één partner. U heeft dus een all-round partner aan uw zijde voor al uw on- en offline communicatie.

ONZE WAARDEN

Expertise, toegankelijkheid, continuïteit, trots, vertrouwen en betrokkenheid zijn dan ook de kernwoorden van onze samenwerking!

ONZE STRATEGIE

Wij werken een volledige marketingstrategie uit op basis van uw doelstellingen. Uw project wordt opgevolgd van begin tot einde. Doelgerichte, grensverleggende communicatie voor uw bedrijf!

“Bedankt voor de gedane moeite.
We voelen nu reeds een grote toename van offerte aanvragen!”
Verzekeringen Callant

WORD JIJ ONZE VOLGENDE COLLEGA?

We zijn voortdurend op zoek naar copywriters, developers, marketeers en salesmanagers die onze visie delen en graag de uitdaging aangaan om onszelf en onze resultaten voortdurend te overtreffen! Klinkt ons verhaal als muziek in de oren? Ben je ook overtuigd de digitale wereld een extra boost te kunnen geven met jouw kennis? Stuur dan mailtje met uw spontane sollicitatie naar info@crmart.be!