OVER CRM.ART

CRM.art is reeds 10 jaar gespecialiseerd in on- en offline communicatie. Een team met alle nodige know how en nodige bronnen in huis om deze fantastische producten te kunnen ontwikkelen en blijvend te evolueren, rekening houden met alle nieuwe trends en wetgeving. We weten dan ook perfect in te spelen op de behoeftes van u en die van uw klanten! Wij geloven in specialisatie en segmentering. Het vertrouwen dat u uw klanten offline geeft, moet u hen ook online kunnen schenken.

ONZE VISIE

Ons ultieme streven is een resultaatgerichte digitalisering van elk kantoor en elke praktijk zodat on- of offline werken één logisch en perfect geheel zijn.

ONZE MISSIE

Als marktleider in sectorspecifieke websites, ondersteunen we uw kantoor of praktijk in het digitaliseren zodat uw website succesvol kan aangewend worden als leadgenerator, marketingtool en bij klantenretentie!

ONZE WAARDEN

  • Expertise
  • Vertrouwen
  • Klantgericht werken
“Bedankt voor de gedane moeite.
We voelen nu reeds een grote toename van offerte aanvragen!”
Verzekeringen Callant

DE VISIE VAN ENKELE EXPERTS:

getekende voorstelling Kelly Maes

KELLY MAES

BESTUURDER CRM.ART – COMMUNICATIE EN SOCIAL MEDIA EXPERT

Ik geloof in digitalisering en de kracht van content. Hoewel het nu nog in zijn kinderschoenen staat, zal iedereen die nu op de trein springt voorbereid zijn wanneer de revolutie echt uitbreekt. Kantoren en praktijken die nu reeds digitaal werken én weten hoe ze online hun klantenservice kunnen uitbreiden en prospectie kunnen doen, hebben sowieso een stapje voor op hun concullega’s die jaren later pas de stap zetten, al durven velen de sprong nog niet te wagen.

Met een vader die reeds 25 jaar IT verzorgt binnen de verzekeringswereld, vond ik mijn passie in het online- en marketing gebeuren binnen deze sector en geloof ik enorm in onze content driven aanpak want louter ‘aanwezig’ zijn is niet meer voldoende. Ik zie het als een enorm boeiende uitdaging om bedrijven op een correcte manier te begeleiden in dit proces en zoveel mogelijk tools en strategieën te ontwikkelen met als doel een online verhaal op te zetten dat even sterk wordt als hun offline verhaal.

Digitaal is het nieuwe normaal, maar content blijft king!

getekende voorstelling Karen Clibouw

KAREN CLIBOUW

GRAPHIC DESIGNER – PROJECT MANAGER – FOTOGRAAF

Waarom ik designer ben?
Misschien omdat niet alles onder woorden te brengen is? Beelden spreken, maar worden ze altijd gehoord? Wanneer je begint aan een design heb je niet altijd al een specifiek doel voor ogen, soms komt de inspiratie met de juiste sfeermuziek in de oren gaandeweg naar boven door trial & error en krijg je plots een onverwachte doelkans.

Waarom ik het toch steeds graag simpel hou?
Ik hou mij aan het motto: less is more! Want ik geloof in eenvoud, structuur, orde, netheid en rust.
Maar tegelijkertijd hou ik van het explosieve! Muziek laten gieren door de luidsprekers, mezelf uitleven op de grasmat, de uitlaadklep openzetten tot mijn hoofd terug volledig leeg is. Want ik geloof dat dit nodig is om er telkens de uitdaging opnieuw aan te gaan, met volle moed, om nieuwe inspiratie te vinden.

Waarom ik doe wat ik doe?
Omdat ik geloof dat creatie een onderdeel is van geluk. Misschien soms enkel dat van jezelf, maar misschien soms ook dat van anderen. Mijn dag is dan ook pas geslaagd, wanneer ik iemand aangenaam kan verrassen.

getekende voorstelling Denis Debacker

DENIS DEBACKER

WEBDEVELOPER

Mijn passie gaat uit naar het bouwen van dingen, of dat nu over fysieke zaken gaat of iets digitaal blijft in essentie hetzelfde, alleen de schaal verschilt enorm. Waar ik in mijn tuin een kippenhok ineen timmer en dat een invloed heeft op 7 familieleden (kippen inbegrepen) heeft een website al snel een publiek van duizenden. Het opzetten niet alleen van websites maar ook van de volledige achterliggende systemen die complexe problemen oplossen en die allerhande data omzetten naar leesbare taal én die daarbovenop nog zo gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn is voor mij enorm belonend.

WORD JIJ ONZE VOLGENDE COLLEGA?

We zijn voortdurend op zoek naar copywriters, developers, marketeers en salesmanagers die onze visie delen en graag de uitdaging aangaan om onszelf en onze resultaten voortdurend te overtreffen! Klinkt ons verhaal als muziek in de oren? Ben je ook overtuigd de digitale wereld een extra boost te kunnen geven met jouw kennis? Stuur dan mailtje met uw spontane sollicitatie naar kelly@crmart.be!