OVER CRM.ART

CRM.art is reeds 10 jaar gespecialiseerd in on- en offline communicatie. Een team met alle nodige know how en nodige bronnen in huis om deze fantastische producten te kunnen ontwikkelen en blijvend te evolueren, rekening houden met alle nieuwe trends en wetgeving. We weten dan ook perfect in te spelen op de behoeftes van u en die van uw klanten! Wij geloven in specialisatie en segmentering. Het vertrouwen dat u uw klanten offline geeft, moet u hen ook online kunnen schenken.

ONZE VISIE

Ons ultieme streven is een resultaatgerichte digitalisering van elk kantoor en elke praktijk zodat on- of offline werken één logisch en perfect geheel zijn.

ONZE MISSIE

Als marktleider in sectorspecifieke websites, ondersteunen we uw kantoor of praktijk in het digitaliseren zodat uw website succesvol kan aangewend worden als leadgenerator, marketingtool en bij klantenretentie!

ONZE WAARDEN

  • Expertise
  • Vertrouwen
  • Klantgericht werken
“Bedankt voor de gedane moeite.
We voelen nu reeds een grote toename van offerte aanvragen!”
Verzekeringen Callant

WORD JIJ ONZE VOLGENDE COLLEGA?

We zijn voortdurend op zoek naar copywriters, developers, marketeers en salesmanagers die onze visie delen en graag de uitdaging aangaan om onszelf en onze resultaten voortdurend te overtreffen! Klinkt ons verhaal als muziek in de oren? Ben je ook overtuigd de digitale wereld een extra boost te kunnen geven met jouw kennis? Stuur dan mailtje met uw spontane sollicitatie naar info@crmart.be!