CEO’s 4 Climate

Onder het motto ‘We make the world better together’ streven gelijkgestemde CEO’s naar een beter klimaat.

Het online platform CEO’s 4 Climate, dat dient om elkaar te inspireren en te ondersteunen in het nemen van ecologische bedrijfsbeslissingen, was dan ook een eerste stap naar het hogere doel.

“Iedereen heeft de mond vol over milieu en klimaat. Roland Maes wil er met CEO’s 4 Climate ook daadwerkelijk iets aan doen. Alle aanbevelingen van beleidsmakers moeten kunnen omgezet worden in een businessmodel, redeneert Maes. Zo worden er o.a. via events ondernemers samengebracht om tot duurzame partnerships te komen. Ondertussen wordt er ook nagedacht over een particuliere webshop als verzamelpunt van milieuvriendelijke producten die beschikbaar zijn op de markt. Op die manier hoopt hij de consument warm te maken om terug meer ecologisch verantwoord te kopen.”

Een mooi verhaal met een duurzame toekomst.
En zo zien we ook onze samenwerking met CEO’s 4 Climate.

Sinds het ontstaan zorgt ons team mede voor de wind onder hun vleugels. Het verhaal van deze organisatie spreidde zich als een vuurtje onder de lokale ondernemers en ook partners waaronder Gella Vandecaveye en Plan International engageren zich al voortrekkersrol bij de uitbouw van de community.

In de ontwerpen die we tot nu toe maakten werd er altijd rekening gehouden met de doelgroep: CEO’s met oog op duurzaam ondernemen. Zo zal de ondernemer zich onmiddellijk aangesproken voelen bij het bezoeken van de website en sociale media van de organisatie. Het drukwerk werd zoveel mogelijk op ecologisch papier gedrukt en zoals alle andere uitwerkingen in diezelfde herkenbare look opgemaakt.

Zie je wagens voorbijrijden met het logo van CEO’s 4 Climate op gekleefd? Dan weet je voortaan welk team hierachter zit!

project services

  • website
  • raamfolie
  • beurs