Get Better

Get Better is een online platform voor mensen met acute stress en burn-out. “De juiste hulp vinden moet vanzelfsprekend zijn!”
vindt initiatiefneemster Kelly Maes.

Get better verzamelt de kennis en ervaring van geselecteerde deskundigen en gaat op zoek naar de geschikte therapeut; iemand die niet alleen de nodige kennis beheerst maar ook matcht met jouw persoonlijkheid. Zo hoopt Kelly de weg naar herstel te vergemakkelijken voor wie het nu moeilijk heeft.

Voor ons team was het niet alleen een mooi project om onze schouders onder te zetten, we zijn trots om op onze eigen manier een steentje bij te dragen aan dit initiatief. Rekening houdende met de doelgroep van de website hebben we voor een licht design gekozen.

Door het gebruik van lichte kleuren, afbeeldingen binnen hetzelfde kleurpalet en een vlot leesbaar lettertype willen we rust creëren voor de bezoekers. We hebben er bewust voor gekozen geen ingewikkelde structuur neer te zetten daarentegen werd de inhoud eerder in een verhaal gegoten waarbij de bezoeker begeleid wordt naar de informatie waar hij of zij behoefte aan heeft.

Hiermee hopen we een aangename ervaring gecreëerd te hebben voor mensen met stress en burn-out waardoor ze sneller hun weg vinden in het platform en de gepaste hulp kunnen krijgen.