Stratton Maes

Een uniek concept op de verzekeringsmarkt, is het minste wat je kan zeggen over Stratton Maes.

De consultants adviseren én begeleiden onafhankelijke makelaars in de razendsnelle evolutie van de wetgeving waaraan zij moeten voldoen.

Naast het advies op maat zorgen het team ook voor een implementering van de wetgevingen in de werkprocessen van het kantoor. Daar waar andere consultants ophouden, schiet Stratton Maes pas uit zijn startblokken.

Ook de bouwsector kan beroep doen op de diensten van deze knappe koppen. Geen kaas gegeten van Europese directieven en nationale wetgeving? Dan weet je voortaan op wie je beroep kan doen.

Omdat deze onderneming zijn diensten aan meerdere doelgroepen aanbiedt, hebben we een duidelijk onderscheid gemaakt in het design van de website. Zo krijgen bezoekers alleen maar gerichte content te zien. Het lettertype dat terugkeert op de website, het drukwerk, de autobelettering en promomateriaal heeft een zakelijke uitstraling en doet denken aan financiën wat perfect aanleunt bij de diensten die Stratton aanbiedt.

Dit geldt ook voor het kleurgebruik en de afbeeldingen. Doorheen de grafische uitwerkingen vind je telkens een “blauwe draad”. Het kleur blauw staat hier voor vertrouwen, wat verwijst naar hun missie: “Schouder aan schouder met de onafhankelijke makelaar” en opnieuw het financiële luik, wat ook vaak benadrukt wordt met het kleur blauw.

Het verhaal van Stratton Maes gaat verder en zo is ook ons grafisch werk voor dit project nog lang niet ten einde.

Wordt vervolgd…

project services

  • website
  • branding
  • drukwerk
  • fotografie
  • beurs